پمپ آب پروانه ای امروزه برای انتقال آب، نیاز به هیچ گونه سختی و دشواری همانند زمان های قدیم نیست و به راحتی می توانید آب را از جایی به جای دیگر با سرعت بالا جابه جا کنید. پمپ های پروانه ای در صنایع بخصوص در صنایع سنگین مورد استفاده قرار می گیرد. این وسایل برای جا به جایی مایعات از جمله آب استفاده می شود و با فشاری که با کمک پروانه های مخصوص به خود انجام می دهد باعث می شود که این انتقال زودتر انجام بگیرد.. انواع پمپ آب کشاورزی، پمپ آب فشار قوی و پمپ آب سطحی از جمله مواردی است که در انتقال آب از آنها استفاده می شود.
آنچه باید از پمپ آب سطحی بدانید
پمپ آب سطحی یکی از موارد پمپ هایی است که راحتی در دسترس قرار می گیرد و می توان از آن استفاده کرد. این پمپ را از آن جهت سطحی می گویند که می تواند بر روی سطح زمین بدون هیچ مشکلی به راحتی قرار بگیرد و عمل پمپ را انجام دهند. پمپ های سطحی نه تنها آب را انتقال می دهند بلکه عملیات مکش آب را هم می توانند انجام دهند. اما این پمپ های آب بیشتر در زمین های کشاورزی، اماکن مسکونی و آپارتمانی دارای طبقات زیاد استفاده می شود چون که آب برای رسیدن به طبقات بالا به سختی راه طی می کند اما با استفاده از این پمپ به راحتی آب از طبقه ی همکف به سمت بالاترین طبقه با بیشترین فشار می رسد و در واقع میزان و مصرف آب را کنترل می نماید.
عموما این پمپ ها به صورت الکترونیکی (الکتروموتور) هستند و با جریان برق یک یا سه فاز هم کار می کنند. این پمپ ها در زمان هایی که مصرفی انجام نمی شود( عموما شب ها) آب ها را در منابع ذخیره کرده و به آن جا مکش مینماید. سپس در طول روز و یا مواقع مصرف آب را از آنجا به تمام نقاط میفرستد. و در آخر شما را با انواع پمپ های سطحی آشنا می کنیم:
- پمپ های سطحی خودمکشی
- پمپ های سطحی چند مرحله ای
- پمپ های سطحی گریز از مرکز
- پمپ های سطحی سانتریفیوژی
این پمپ هایی که نام برده شد، باز هم به انواع کوچکتری تقسیم می شوند که شامل پمپ های برقی، دستی، پمپ های دارای نیروی بادی و پمپ های درون سوز تقسیم می شوند. همانگونه که از نظر کاربرد به انواع مختلف تقسیم کردیم، باید به نسبت اندازه هم تقسیم بندی کنیم. چون که در سایز های بسیار کوچک تا بزرگ برای کارهای مختلف استفاده می شود.
به عنوان مثال از پمپ های بزرگ در صنایع استفاده می شود و از پمپ های کوچک در موارد پزشکی (قلب) استفاده می شود و همانگونه که کارکرد ها متفاوت است پس پروانه های متفاوتی را دارد. انواع آن را می توان به ۳ دسته تقسیم کرد: پروانه های باز پروانه های نیمه باز پروانه های بسته در ادامه باید بدانید همین پروانه ها، به تعداد ۱ و ۲ عدد تقسیم می شوند که میزان قدرت آ را تغییر می دهد. .
ویژگیهای قابل توجه پمپ آب کشاورزی
در صنعت کشاورزی برای انتقال آب دیگر به صورت قدیمی انجام نمی شود، بلکه انتقال آب به صورت پمپاژ و سریع با فشار بالا به دور ترین نقطه زمین کشاورزی توسط پمپ های مخصوص انجام می شود این نشان می دهد که پمپ های کشاورزی بسیار حرفه ای و قوی تر هستند چون باید میزان قابل توجه ای از آب را با سرعت بالا انتقال دهند.
پمپ های آب کشاورزی به ۲ روش پمپاژ میکنند:
- پمپ های انتقال مثبت
- پمپ های دینامیکی
به عنوان مثال پمپ های دینامیکی که بسیار کارایی بهتر و بیشتری نسبت به دیگر پمپ ها دارندچون پمپاژ های سنگین را انجام می دهند که برای منطقه های وسیع بسیار مناسب است. این پمپ با استفاده از تیغه های خود (پروانه) به افزایش یا کاهش فشار در سطح زمین استفاده می کند. یا پمپ های انتقال مثبت به چرخش های پروانه که به سمت موافق یا مخالف جهت حرکت می کنند، کمک می کنند که حرکت آب تغییر پیدا کند و فشار آب را تنظیم نماید. به همین علت این پمپ ها به دلیل قدرت بسیار بالایشان در امور کشاورزی استفاده می شود که در ساعت نزدیک ۴ هزار الی ۶ هزار لیتر آب را جابه جا نمایند.
پمپ آب فشار قوی چه مشخصاتی دارد؟
پمپ های آب فشار قوی در کل بخاطر فشار آب بالایی که انتقال می دهند دارای تیغه یا پروانه های بزرگ و قطور تر نسبت به دیگر پمپ ها می باشد چون که این نوع از پمپ ها دارای پروانه های مرکز گریز است که دارای طبقات بیشتری نسبت به دیگر مدل ها می باشد و آب را با فشار بالا به سمت مورد نظر هدایت می کند. هرچه پروانه ها تعداد بالا و قطور تر باشند، میزان دور و فشار بیشتر می شود. حال هر چه این ۲ مورد بیشتر و بزرگ تر شود، اندازه ی پمپ هم به مساوات بیشتر و بزرگ تر خواهد شد .
اگر افزایش ادامه یابد مشکل جا و … به وجود می آید که باید به جای ان دور موتور را جهت افزایش فشار بالاتر برد که این هم دارای مشکلاتی است. از قبیل این که اگر قدرت را زیاد تر کنیم، استهلاک آن را بالاتر برده ایم که منجر به افزایش فشار روی موتور و شاهد کاهش طول عمر آن خواهیم بود. در مواردی که از این نوع پمپ استفاده میکنیم عبارتند از:
- پمپاژ آب توسط آتش نشان برای امحای آتش
- آب رسانی برای مصرف صنایع (صنعتی)
- برای مصرف آبیاری به صورت قطره ای (بارانی)
- پمپاژ برای مصارف شهری
پخش کلی پمپ آب پروانه ای
پخش پمپ آب پروانه ای در کشور به صورت عمده و جزئی در سراسر کشور یافت می شود. از سایت ها و رسانه های الکترونیکی که با فشردن یک کلیک محصولات شان را به تمام نقاط کشور ارسال میکنند تا خرید حضوری از شرکت ها و فروشگاه های سراسر کشور که به دو صورت محصولاتشان را میفروشند. ولی اگر شخصی برای خود یا امور کشاورزی تصمیم به تهیه پمپ می کند، بهتر است به مراکز خرید در سراسر شهر مراجعه کند تا بتواند پمپ خود را تهیه کند ولی اگر شرکت و یا مجموعه ای تعداد بالایی پمپ برای کار خود قصد خریداری را دارد بهتر است به مراکز تولید پمپ در سراسر کشور مراجعه کند تا به قیمت کمتر و معقول تر پمپ ها را از کمپانی تهیه کند
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.